Important: These forums are for discussions between SkyDemon users. They are not routinely monitored by SkyDemon staff so any urgent issues should be sent directly to our Customer Support.

iPad 3 loss of virtual radar display in planning


Author
Message
nhodgson
nhodgson
Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)Too Much Forum (525 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 41
Have created several routes and always had the virtual radar display. This evening I logon and import a route via email and thee is no virtual radar display? I opened all my old routes and there is no virtual radar display? Athe VR display is blank and blue. There maybe a very compressed display in the top let hand corner??? I do get the MSG VR is being updated when making a change to a route but then the display reverts to blank and blue. Help please .....


OK used apple troubleshooting and stopped / started the app - now working fine again!
Edited 5/1/2012 8:04:45 PM by nhodgson
The Westmorland Flyer
The Westmorland Flyer
Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)Too Much Forum (1.8K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 19, Visits: 106
I've only just got my iPad 3 and loaded SD onto it today. The same thing happened to me. As an Apple newbie I had to find out about stopping and starting apps (useful knowledge!). Restarting SD brought back the virtual radar. Suspect there must be a bug lurking in there somewhere. The voyage of discovery continues...

John

G-JONL - Sportcruiser

Diary of a Sportcruiser kit aircraft builder
Tim Dawson
Tim Dawson
SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 6.5K, Visits: 5.2K
We've seen this a couple of times ourselves but haven't so far been able to reproduce it reliably. It's certainly a bug, but a rare(ish) one.
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search