Important: These forums are for discussions between SkyDemon users. They are not routinely monitored by SkyDemon staff so any urgent issues should be sent directly to our Customer Support.

Virtual radar remains hidden when changing from "simulation" or "flying" back to map screen


Author
Message
gb-rk
gb-rk
Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 48
When I go back from "simulation" or "flying" back to the normal map screen, showing a route, the virtual radar part of the screen is covered by a black stripe and cannot be seen any more. Nothing helps. The only way to show the virtual radar again is to switch off/on SkyDemon.
Is there any easier way to get the virual radar display again? I found none.
I`m using SkyDemon V3.1 with Android and a Nexus tablet

Tim Dawson
Tim Dawson
SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)
Group: Moderators
Posts: 6.2K, Visits: 4.8K
This isn't something we've seen before. Can anybody else reproduce this?
Have you tried changing the orientation of your device, which should force a re-layout of the screen?

gb-rk
gb-rk
Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 48
Yes, I tried. Changing the orientation does´nt help. The dark stripe remains in both orientations. Very reliably ...  Android version is 4.4.3, but when I remember right, it happened also with earlier Android versions. The tablet is a Nexus 7

I also tested SkyDemon on my ASUS Tablet with a 13" screen and Andoid (older version 4.0.3). With this tablet everything works fine, the virtual radar comes back after "simulation" or "flying" as expected.

Edited 8/21/2014 5:13:21 AM by gb-rk
Tim Dawson
Tim Dawson
SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)SkyDemon Team (521K reputation)
Group: Moderators
Posts: 6.2K, Visits: 4.8K
How very strange. I will give it some thought, but at the moment I can't really think of what could be going wrong, and therefore can't think how to address whatever it is.
alderbrook
alderbrook
Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)Too Much Forum (357 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 265
Nexus 7 with Android 4.4.4.  Tried to reproduce the problem, but it works as it should on my device.

micromike
micromike
Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)Too Much Forum (1.5K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 19, Visits: 1.4K
I also use google nexus 7  android 4.4.4  and cant produce this fault in any orientation




Cheers Mike
Anything i say is my opinion you can take it or leave it
gb-rk
gb-rk
Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 48
Currently I don´t get an update to Android 4.4.4. The reason may be that my Nexus 7 has an LTE interface integrated. Or Andoid updates in Germany are different from those in other countries.

gb-rk
gb-rk
Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)Too Much Forum (1.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 48
Solved! Since a new installation of SkyDemon the problem is definitely solved! Now it works fine.

GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search