Important: These forums are for discussions between SkyDemon users. They are not routinely monitored by SkyDemon staff so any urgent issues should be sent directly to our Customer Support.

Script


Author
Message
berniA320
b
Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)Forum Newbie (2 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 1, Visits: 0
Hello,

I've Windows Version 3.13.6 and when I planning a Route, I get always a error message - check this link, it's a Screenshot

I'm not able to solve this, I tried several reinstallations, also on different locations, but it's always the same.
Message shows only when I start creating a Route. Without a Route everything is fine.

Would be great if you can help me!

Best regards
Berni

Tim Dawson
Tim Dawson
SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)SkyDemon Team (552K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 6.5K, Visits: 5.2K
Could you contact our support about this? I've a feeling they know some suggestions for this, but I do not.
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search