Important: These forums are for discussions between SkyDemon users. They are not routinely monitored by SkyDemon staff so any urgent issues should be sent directly to our Customer Support.

Internal Server error 500


Author
Message
Bustelli
Bustelli
Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 25
Good morning,
I cannot login on several devices, please fix he problem, we are about to make a flight over he alps, would never leave without SD. My internet connection is working.
Thanks,
Michael Robbig
Nila
Nila
Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)Too Much Forum (149 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 4
Bustelli - 7/14/2017 8:01:03 AM
Good morning,
I cannot login on several devices, please fix he problem, we are about to make a flight over he alps, would never leave without SD. My internet connection is working.
Thanks,
Michael Robbig

I have the same problem in Sweden.

B‌R
/‌Nils-Ola Omma‌

Bustelli
Bustelli
Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)Too Much Forum (531 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 9, Visits: 25
Still have the problem, I was able to login once on an Android device (my others are IPads) with my mobile connection, but now also not working. At least I have the app running without server connection, the other devices I unfortunately logged off so SD is unavailable.
fruitloops101
fruitloops101
Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)Too Much Forum (1.3K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 12, Visits: 12
I'm getting a 500 error on all devices this morning, whether accessed over my broadband or via 4G.
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search